Eens iets anders…

Zoals jullie weten zijn wij vorig jaar met ons tweetjes beginnen bloggen. We voelde ons allebei hier geweldig goed door en het was een soort uitlaatklep. Alleen ondervonden we af en toe wat moeilijkheden. Dat is ook de reden waarom we een aantal maanden zijn gestopt. Enerzijds was dat natuurlijk doordat we allebei zo een drukke agenda hadden, maar anderzijds ook gewoon omdat het moeilijk was. Hiermee bedoel ik dan het schrijven van blogposts en zeker in het Engels.

 

Ik zal het even schetsen, zoals ik al zei is bloggen een uitlaatklep voor ons. Ik ga voor mijn bureau zitten, doe mijn pc open begin te typen. Maar in het Engels is dat niet zo gemakkelijk. Nederlands is onze moedertaal en dus kan je gewoon vertellen en vertellen. Ook al kunnen we allebei redelijk goed Engels, is het toch niet onze eigen taal die we gewoon zijn. Hierdoor ondervond ik altijd de struggle om op mijn woorden te komen, of ze goed waren geschreven en zo voort. Daarom hebben wij allebei besloten om onze eigen moedertaal een beetje meer in the spotlight te zetten en dus vanaf nu gewoon Nederlandse blogposts te schrijven.

Door deze “vergemakkelijking” is het ook gewoon leuker voor ons om te schrijven. En hierdoor krijgen jullie weer meer updates en posts van waar we mee bezig zijn en wat er in ons dagelijks leven gebeurt. Onze Instagram zal nog steeds in het Engels gebeuren, gewoon ook omdat in het Engels er een groter publiek is. Maar de blogs zullen grotendeels Nederlands zijn.

 

Lisa & Sarah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s