Goodiebox

Een aantal dagen geleden kreeg ik een geweldige kans. Het merk Goodiebox ging mij een GoodieBox opsturen zodat ik deze producten kon testen. Ik was heel erg benieuwd hiernaar maar kon niet wachten tot ik deze aankreeg. 

Maar wat is nu eigenlijk Goodiebox? 

Dit merk focust zich op schoonheidsproducten. Elke maand stellen zij een doos samen met 5-7 producten (voornamelijk full size producten, één travel size) die gaan van skincare naar makeup naar huidproducten. Het is dus eigenlijk echt een verwenbox. Ik vond het geweldig dat ik zo één gratis Goodiebox van dit merk kreeg om een review over te schrijven. So thanks to Goodiebox for sponsoring this!

Wat houdt de Goodiebox van maart 2019 in?

  • Unani Dermo Defense Face Mist

Deze face mist is geweldig! Niet alleen omdat het verfrissend is en goed ruikt maar het reinigt, beschermt je gezicht en geef het een prachtige glow!

  • Afterspa Magic Makeup Remover

Ooit al eens een product gezien dat je dacht van, waarom heb je dit nu nodig? Dat had ik met dit product. Ik zag vaak YouTubers die dit gebruikte en zeiden van “this is great” en I was like “yeah right”, maar neen! Het is ook echt zo… Dit product is een wonderdoekje dat je gewoon moet nat maken, en je makeup mee kan afdoen. Ja, zo simpel is het.

Bekijk het als een makeup remover doekje dat je gebruikt en gewoon over je gezicht moet doen. Praktisch hetzelfde maarrr…. Je moet niets weg gooien! Can we get a YES PLEASE for this?

  • Laritzy Dew Pot

Deze Dew Pot is geen skincare maar cosmeticaproduct. Gebruik het op de deeltjes van je gezicht dat je extra wil accentueren voor die extra sparkle! Het is een crèmestructuur dat je kan gebruiken als highlighter, blush en zelfs ook oogschaduw!

  • Beautysponge

Dit is een beautysponge die je kan gebruiken voor je makeup aan te brengen. Ik heb er eentje al voor drie jaar en is helemaal vies en vuil dus thanks to Goodiebox heb ik een nieuwe! Hij is zo zacht en perfect voor mijn foundation aan te brengen!

  • Multi-Functional Soap Sponge Charcoal

Dit product… top gewoon! Deze sponge is gevuld met charcoal wat dus een soort scrub is die een prachtige glanzende huid geeft. Dit product ontgift, reinigt en exfolieert! En het geeft dan ook nog zachte finish!

  • Youth Lab CC Complete Cream SPF 30

Deze CC Cream is van Youth Lab. Eerlijk gezegd had ik nog niet van dit merk gehoord tot nu dus. Het is een CC cream met SPF 30 wat dus perfect is voor die ene zomerdag waar je toch iets van bescherming nodig hebt.

In een volgende blogpost schrijf ik over mijn ervaring met deze producten, hoe ze op mijn huid werken en hoe mijn huid hierop reageert! Excited? Just stay tuned…

 

A lil’ recap about Goodiebox:

  • Het is een box waar je 5 tot 7 producten in krijgt. 1 van deze is travelsize maar de andere producten zijn fullsize! Geweldig toch…
  • Je betaald voor deze box maar 20 euro terwijl alle producten samen een waarde hebben van minimum 65 euro!
  • Deze Goodiebox houd ook nog eens rekening met jouw eigen beauty profile dat je online kan aanmaken!

Hier kan je toch niet meer over twijfelen? Klik op Goodiebox, en haal je allereerste goodiebox! Vanaf nu vier je elke maand je verjaardag met Goodiebox!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s