Goodiebox review

Hi guys! Long time no see… Vandaag ben ik terug met een nieuw artikel over mijn Goodiebox. Twee weken geleden heb ik mijn eerste box aangekregen en ik was mega excited om dit te delen met jullie. Maar natuurlijk, al die productjes; allemaal goed en wel. Maar zijn ze dan ook goed?

Twee weken later… En ik heb ze allemaal heel goed getest. Eén voor één ga ik ze hieronder bespreken dus stay tuned!

 

Unani Dermo Defense Face Mist:

Deze face mist is toch echt wel zalig. Ik gebruik hem vooral als ik aan het studeren ben en verfrissing nodig heb. Hij is perfect voor een gevoelige huid die even toe is aan een beetje verwenning, zo beschrijf ik hem het liefst. Hij is echt wel geweldig en als mega pluspunt: ruikt super goed!

 

Afterspa Magic Makeup Remover:

Zoals ik al zei ik was hier in het begin heel sceptisch over. Dat had ik ook gezegd in mij vorige blogpost maar wauw… Hij werkt weldegelijk echt. Gewoonweg nat maken en goed op het gezicht wrijven! Wel best om de zoveel dagen wassen voor een goed werkend effect!

 

Laritzy Dew pot:

Naar de oogschaduw, highlighter en blush was ik toch enorm benieuwd… Ik ga eerlijk zijn, ik gebruik hem vooral als highlighter. Hij is enorm subtiel waardoor het bij mij op mijn ooglid niet 100% zijn werk doet. Maar daarom gebruik ik hem op mijn jukbeenderen om een glowy effect te geven en dat doet het wel echt!

 

Beauty Sponge:

Ik had echt een nieuwe sponge nodig voor mijn makeup aan te brengen. Mijn vorige was zo vies en vuil dat ik hem niet meer wilde gebruiken op mijn gezicht. Goodiebox was dus wel echt mijn redder in nood! Deze beautysponge is zo zacht en met het extreem dunne puntje aan de bovenkant (wat mijn vorige niet had) kan ik perfect tot in de hoekjes komen! Geweldig dus…

 

Multi-Functional Soap Sponge Charcoal:

Deze zeep/scrub is wel echt een topper. Hij geeft een super zacht gevoel en is ook nog eens heel goed voor mijn huid. Ik heb namelijk Keratosis pilaris wat eigenlijk een geïrriteerde huid is. Vooral op mijn bovenarmen heb ik dat waardoor kleine rode oneffenheden hier ontstaan. Deze scrub zorgt er echt voor dat deze minder fel zijn!

 

Youth Lab CC Complete Cream SPF 30:

Deze foundation is toen ik hem binnenkreeg wel heel donker. Dat is dan ook een reden dat ik hem nog bewaar voor in de zomer te gebruiken. Hierdoor heb ik hem nog niet 100% kunnen testen maar wel één keertje toen ik hem net had en gewoon te excited was. Hij geeft wel echt een mooie bruine tint maar wanneer ik hem op had leek het of ik te lang onder de zonnebank had gelegen… Niet de look die ik wilde! Maar we zullen zien in de zomer voor het volledig effect!

 

En nu net zoals de vorige keer…

A lil’ recap about Goodiebox:

  • Het is een box waar je 5 tot 7 producten in krijgt. 1 van deze is travelsize maar de andere producten zijn fullsize! Geweldig toch…
  • Je betaald voor deze box maar 20 euro terwijl alle producten samen een waarde hebben van minimum 65 euro!
  • Deze Goodiebox houd ook nog eens rekening met jouw eigen beauty profile dat je online kan aanmaken!

Hier kan je toch niet meer over twijfelen? Klik op Goodiebox, en haal je allereerste goodiebox! Vanaf nu vier je elke maand je verjaardag met Goodiebox!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s