Goodiebox 2.0

Hi guys! Hier ben ik weer met again een nieuwe Goodiebox! Ze hebben mij deze maand terug gecontacteerd of ik een review wilde doen van hun producten. Ik vond de mail geweldig omdat ik dit niet had verwacht! Hopelijk op nog meer samenwerkingen met elkaar! In deze blogpost vertel ik jullie wat er in de Goodiebox deze maand zat genaamd “dancing in the rain”. Ik moet zeggen, ik was ENORM fan van de producten!

img_2832

img_2820

 

Hair Steam Mask – Miqura 

Het eerste item was de Hair Steam Mask van Miqura. Dit masker is voo

r je haar een nieuwe boost te geven. Het verzorgt de dode puntjes en het de beschadigde delen. Het is dus een perfecte manier om je pampernight in te zetten!

 

 

 

 

img_2821

 

Exfoliating Dual Texture Scrubber – Daily Concepts

Deze scrub is perfect om al je dode huidcellen weg te werken. Gebruik hem in een

cirkelvormige beweging in de douche of bad en you are good as new! Hij is geweldig omdat hij een Smart Technology indicator heeft die vervaagt hoe vaker je het gebruikt. Zo weet je perfect wanneer het tijd is om een nieuwe aan te schaffen! Cool hé?

 

 

img_2830

 

 

 

Goodiebox Hairbrush – Goodiebox

Heb jij enorm veel last van knopen? Dan is dit voor jou! Deze Detangler is perfect om jouw knopen weg te werken zonder je haar te beschadigen. Ook voorkomt hij gespleten punten! Geweldig toch?!

 

 

 

img_2827

 

Growth Serum – Gosh

Toen ik mijn box opendeed en ik dit zag liggen, was ik oprecht 100% fan. Ik was nooit bereid om 20 of 30 euro te geven aan een product waar ik niet zeker van was of hij effect ging hebben. Nu kon ik door deze sponsoring het product uit testen en daar kijk ik enorm naar uit. Het is een serum die je op je wimpers doet om zo langere wimpers te krijgen. Dit geeft niet alleen een sensueel maar ook sexy vrouwelijke look! I’m so excited!

 

img_2826

 

 

Anti Social Climber – Nails Inc. 

Deze nagellak is prachtig! Ik ben iemand die heel snel kijkt naar packaging van producten en ik moet zeggen, ik was ermee weg! Ik vind het een heel moderne look en de kleur is gewoonweg adembenemend. Zo’n zachte roze tint geeft echte lente vibes en ik kan niet wachten om hem op te doen!

 

 

 

En nu… het laatste

img_2828

 

Velvety Smooth Cleansing Foam – Rituals

Deze reinigingsschuim is geweldig om al je onzuiverheden van je make-up van je gezicht te halen. Hij beschermt je huid tegen schadelijke stoffen met de heilige Lotus die erin zit. Het is party in the house! Door hem op je gezicht te wrijven gaat hij beginnen schuimen op je vochtige huid. Dan afspoelen met lauw water en klaar ermee!

 

 

 

Net zoals vorige keer ga ik binnen 2 weken een kleine review geven over de producten en hoe mijn huid hier op reageert! Stay tuned en neem zeker een kijkje op mijn Instagram voor meer nieuws rond mijn blogposts!

Nu nog snel een kleine samenvatting van Goodiebox zelf:

  • Het is een box waar je 5 tot 7 producten in krijgt. 1 van deze is travelsize maar de andere producten zijn fullsize! Geweldig toch…
  • Je betaald voor deze box maar 20 euro terwijl alle producten samen een waarde hebben van minimum 65 euro!
  • Deze Goodiebox houd ook nog eens rekening met jouw eigen beauty profile dat je online kan aanmaken!

Get yours now via deze link op het woord Goodiebox!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s