About

Hi! Welkom op onze blog The Beauty Kitchen. hier gaat het allemaal om fashion, food en lifstyle. Deze blog is voor ons beide een soort uitlaatklep en reactie op alles wat er hier in de wereld rondgaat. Voor we maar beginnen te ratelen over alles wat wij lief hebben zullen we ons eerst eventjes voorstellen.

 

Ik ben Lisa, de jongste van de 2. Ik ben van 3 februari 1999 en woon in Antwerpen. Heel mijn leven ben ik al geïnteresseerd geweest in de modewereld en lifestyle. Al van kleintjes ben ik beginnen te kijken naar influencers op YouTube en keek hier zo hard naar op. Zo heb ik, samen met mijn zus, besloten om een blog te maken. Ik ben in het middelbaar afgestudeerd met een diploma Humane Wetenschappen en studeer nu verder. In het jaar 2017-2018 heb ik een zeer moeilijke periode gehad waardoor ik mijn eerste studie, verpleegkunde, die ik begonnen was niet heb afgemaakt. Hiermee bedoel ik, ik ben na twee maanden gestopt. Ik heb dan hierna werk gezocht en heb zes maanden in een juwelenwinkel gewerkt. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor want zo heb ik ontdekt wat ik wilde doen en waar ik wilde staan in het leven. In september 2018 ben ik aan een studie van drie jaar begonnen waar ik ontzettend gelukkig ben. Dat is my life in a nutshell. 

 

Hoi! Ik ben Sarah, zoals jullie al doorhadden, de oudste van ons twee. Ik heb een gigantische liefde voor koken en bakken. Dat kan van cupcakes gaan, naar brood bakken, naar Aziatische veganistische gerechten maken. Hier zullen jullie dan nog veel blogposts van zien! Momenteel studeer ik Biomedische Wetenschappen op de Universiteit van Antwerpen. Hard werken maar ik voel mij hier zo goed en ben heel gelukkig. Mijn kinderdroom was altijd om later als zelfstandige een eigen bakkerijtje te openen met alle soorten gebakjes die er zijn. Hopelijk na mijn studie en een aantal jaren carrière te maken dat deze droom ooit waar kan komen…